Pokreće dušu

R nineT najčuvenije modifikacije

 R nineT je savršena osnova za individualnu modifikaciju: u samo par koraka, zadnji kraj pretvara se u dvosed, i uz ostale detalje, zaljubljenici u motore dobijaju prazan papir da urade sve što žele. I najčuvenije prerade su kačile R nineT. Uz prepoznatljive potpise, na primerima se vidi koliko stručnost pomaže u preradi klasičnog u modernog boksera. Dižemo zavesu i predstavljamo Soulfuel bikes!  

Šta je Soulfuel?

Šta je Soulfuel?

Za njegov 90. rođendan stvorili smo izuzetno emotivan model: R nineT. Motocikl koji istovremeno predstavlja retrospektivu i vrhunsku tehnologiju. Ikona nove generacije koja pokreće dušu. U svrhu tržišnog predstavljanja modela R nineT, izašao je film kojem je preko bio potreban kreativan naslov. Soulfuel nije tek izmišljena reč. Soulfuel je izjava o R nineT. Tvorci R NineT dali su deo svoje duše i tela. To je prekretnica visoke varijabilnosti: najbolje prerade i dorade R nineT po sopstvenim maštarijama. Da pokažemo da smo drugačiji, osnovali smo partnerstva pod okriljem Soulfuel. Pokazujemo izuzetno kreativne i savršeno detaljne motocikle.     

+ Pročitaj više

Čisto štampana stvar

Čisto štampana stvar

Knjiga "Soul Fuel – BMW R nineT individualizacije" savršen je dodatak R nineT konverzijama koje su predstavljene. Sadrži prikaz odabranih Soulfuel motora i kreativne tvorce. Nije tek obična knjiga za prelistavanje!

+ Pročitaj više

Još zabavnih priča.

spinner