BMW Motorrad Koncept CE 02

Vidno drugačiji

Urban život – svaki dan. 24 sati. Posao za ceo život od devet do pet? Nije za tebe. Vaš život nije ravna linija. Ne živite u brzoj traci. Vi ste svuda - sve vreme. Uvek uz vas: BMW Motorrad Koncept CE 02. Grad je pun mogućnosti i vi imate kontrolu – jer ovo je vaš život.

Koncept CE 02 demonstrira nove proporcije i savremene oblike u urbanoj sredini.

 ”

Edgar Heinrich

Direktor dizajna BMW Motorrad

Njegov dizajn? Tako smelo, a tako minimalistički. Jednostavno rečeno: potpuno drugačije. Oslonci za noge i istaknuti dizajn LED osvetljenja za upečatljiv izgled, kako danju tako i noću. Njegov dizajn je toliko jasan i otvoren da želite da odmah vozite. Jer sve je moguće dokle god to želite.

+ Pročitaj više

Zabava vas podstiče na pokret

Skretanje posle semafora? Ubrzanje? Done. Pun obrtni moment iz mirovanja: električni motor BMW Motorrad Koncept CE 02 je vaš podsticaj i čisto zadovoljstvo u vožnji, pri brzini do 90 km/h. Položaj sedenja i opuštena BMW Motorrad ergonomija omogućavaju vam da krstarite kroz saobraćaj sa 11 kW snage i dometom od 90 km, čineći čak i najkraću udaljenost velikim zadovoljstvom. Jakna je isto tako jednostavna i jedinstvena: sa novorazvijenom tehnologijom, zaštita se jednostavno štampa na njoj – neupadljivo štiti vas. Još jednom: ti si šta god želiš da budeš.

+ Pročitaj više

BMW Motorrad Koncept CE 02 je vaš pouzdan saputnik u svakodnevnom životu. Sviđa vam se jer je uvek tu i lak je za rukovanje.

 ”

Alexander Buckan

Šef dizajna vozila BMW Motorrad

Više o urbanoj mobilnosti BMW Motorrad

spinner