BMW Motorrad Vision AMBY

Krećite se na način koji vam odgovara

BMW Motorrad Vision AMBY je ideja. Naša ideja buduće mobilnosti. Mi to zovemo „prilagodljiva mobilnost“. U budućnosti ćete koristiti upravo one rute koje želite da koristite. Stići ćete na odredište što je brže moguće ili opuštenije. I sve to istim vozilom. Neki aspekti ove vizije su već realnost: električni pogon, visoka individualnost, jedinstven dizajn.

Električna mobilnost na dva točka mora biti zaista zabavna i uzbudljiva.

 ”

Markus Schramm

Direktor BMW Motorrad

Nema prepreka

Izlazak: Grad se pretvara u bekstvo. Negde želite da ostanete neko vreme, a negde želite da odete. BMW Motorrad Vision AMBY ima domet od približno 110 km upravo iz tog razloga. Tehnologija i dizajn otvaraju potpuno nove mogućnosti. Ovo lako vozilo od 65 kg je, na prvi pogled, reprezentativno za konstantno kretanje napred-nazad između pedeleka ima kombinaciju tipičnih motociklističkih elemenata i tipičnih elemenata supermotocikla. Urbani bicikl? Enduro? Ne radi se o kategorijama. Radi se o razmatranju mobilnosti na potpuno nov i fleksibilan način.

+ Pročitaj više

Želeli smo da razvijemo izuzetno jedinstveno vozilo za transport u gradu i van njega sa maksimalnom slobodom.

 ”

Edgar Heinrich

Direktor dizajna BMW Motorrad

Šumske staze, biciklističke staze, ulice u centru grada – sve je moguće: U ovom svetu punom mogućnosti, BMW Motorrad Vision AMBY koristi geofencing tehnologiju i HERE Maps da otkrije gde se nalazite i automatski bira između tri nivoa brzine: od maks. 25 km/h do maks. 45 km/h, do maks. 60 km/h. Čak i vaša digitalna registarska tablica odražava ovu promenu. Aplikacija Vision AMBY poznaje vaš lični profil: ključeve, klasu vozačke dozvole, pretrage vozila – moguće su čak i zaštita od krađe. I sve ovo na vašem pametnom telefonu. Ovako izgleda urbana mobilnost budućnosti.

+ Pročitaj više

Više o urbanoj mobilnosti u BMW Motorrad

spinner