"The multi-tool" predlog

Savršena podrška

Ova dodatna oprema pretvara vaš F 800 GS u idealan motocikl za kratka, svakodnevna putovanja. Brzo i lako postavljanje kofera jedna je od posebnih prednosti ovog predloga. Vetrobransko staklo podesivo na različitoj visini štiti vas tokom vožnje ako dođe nepovoljno vreme. ConnectedRide Cradle osigurava da se nikada ne izgubite. Jednostavno stavite svoj mobilni telefon u njega i pustite aplikaciju da vas vodi.

+ Pročitaj više
Konfigurišite external-link-arrow-slim
ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle drži vaš mobilni telefon, omogućavajući vam da ga koristite za navigaciju tokom vožnje. Koristite aplikaciju BMW Motorrad Connected i multikontroler da biste prikazali navigacijsku kartu ili podatke o vozilu u svom vidnom polju. Držač može odgovarati različitim veličinama telefona i puni ih induktivno ili pomoću kabla.

Srebrni podizači guvernala

Napravljeni od kovanog aluminijuma, obezbeđuju povećanje visine od 15 mm, omogućavaju vam opušteniju poziciju za vožnju i dodatnu kontrolu van puta.

Zaštita od vetra i nepovoljnih vremenskih uslova

Visoko, zatamnjeno Tour vetrobransko staklo

Zatamnjeno touring vetrobransko staklo je cca. 80 mm viši i 30 mm širi od standardnog vetrobrana i stoga nudi primetno poboljšanu zaštitu od vetra i nepovoljnih vremenskih prilika, kao i veću udobnost putovanja. Premaz i otporan na ogrebotine osigurava trajnu transparentnost, dok nijansiranje dodatno poboljšava izgled motocikla.

 

Mehanizam za podešavanje vetrobranskog stakla

Sa mehanizmom za podešavanje vetrobranskog stakla, vozač može menjati položaj velikog vetrobrana i vetrobranskog stakla u dve faze.

Vario sistem za kofere

Vodootporni Vario koferi sa patentiranim mehanizmom za podešavanje nude varijabilnu zapreminu od 30-39 litara na levoj i 20-29 litara na desnoj strani. To se posebno isplati u gradskom saobraćaju, jer se kofera može smanjiti. Praktične crne Vario futrole su vodootporne i pogodne za offroad upotrebu.

Vario topcase, koji je također crn i vodootporan, dodatno nudi varijabilnu zapreminu od 25 do 35 litara.

Srebrna aluminijumska Enduro zaštita motora

Robusni i lagani Enduro štitnik motora od aluminijuma štiti od krhotina i oštećenja, posebno kada se koristi offroad.

Srebrna zaštitna šipka motora

Srebrna dvodelna zaštitna šipka motora od nerđajućeg čelika štiti područje cilindra od oštećenja, bez ograničavanja vaše slobode naginjanja.

Dodatno led svetlo

Snažna, dodatna LED prednja svetla daju vam svu neophodnu vidljivost u uslovima lošeg osvetljenja.

Dinamika do najsitnijih detalja

Pokažite vašu dinamičnu stranu

BMW F 800 GS u Racing plavoj metalik boji je napravljen za vašu sledeću turneju. Sa malim, ali finim detaljima, dinamičan stil naglašava sportski karakter F 800 GS. Vizuelno i zvučno, ova varijanta je nadogradnja u odnosu na osnovni model.

+ Pročitaj više
Konfigurišite external-link-arrow-slim
Black Sport Titan zadnji auspuh

Crni Sport zadnji auspuh napravljen od titanijuma, karbona i nerđajućeg čelika čini svaku vožnju sportskim iskustvom sa svojim snažnim zvukom.

Zadnji fuzaster

Zadnji fuzasteri sa nazubljenim gazištima nude optimalno prianjanje, čak i sa grubo profilisanim ili jako zaprljanim čizmama. Zahvaljujući proizvodnji livenog čelika otpornog na koroziju, oslonci za noge ostaju bez rđe. Možete ih i sklopiti kada vozite solo.

Rider's Enduro fuzasteri

Širi i duži Enduro oslonci za noge pružaju veću potporu i olakšavaju upravljanje motociklom na neravnom terenu.

Konfigurišite vaš F 800 GS

Imate još ideja? Izaberite iz široke ponude opcione opreme i originalne BMW Motorrad dodatne opreme i prilagodite svoj motocikl prema željama i zahtevima vaše vožnje.

Konfigurišite
spinner