Za trkačku stazu

Spreman na bilo koj izazov

Pravi M: dolazi sa namerom da pobedi. Uz dodatnu opremu kao što su M Cover paket, sportsko pomoćno postolje, M Performance grejač guma ili M motociklistička prostirka, možete biti pripremljeni za trkačku stazu – i naravno, pobedu.

Imajte na umu da neki delovi nisu dozvoljeni na javnim putevima i da se mogu koristiti samo na trkačkoj stazi.

+ Pročitaj više
Konfigurišite external-link-arrow-slim
Sportski pomoćni i montažni nosači postolja

Sa sportskim pomoćnim postoljem, motocikl se lako može podići na prednjem i zadnjem točku. Izuzetno je stabilan i može se pohvaliti debljim materijalom od konvencionalnih pomoćnih postolja. Montaža M postolja čini rad još lakšim. 

M tepih za motocikle

Ekskluzivno mesto za vaš motocikl: M podloga za motocikle ne samo da ima privlačan dizajn, već i pouzdano štiti tokom dužeš servisiranja. Još jedan bonus je otpornost na klizanje i vatrootporni materijal od kojeg je napravljen. Praktična prostirka je dimenzija 250 x 105 cm.

M set grejača guma

M grejači pneumatika zagrevaju sportske gume odobrene za stazu i do radne temperature od 90°C u roku od 45 minuta. To znači da je ispravan nivo prianjanja dostupan od trenutka kada izađete iz boksa, čime se obezbeđuje veća bezbednost i bolji tempo na prvom treningu ili trkačkom krugu.

M Cover paket*

Sklonite retrovizore i nosač registarskih tablica i umesto njih postavite poklopce iz kompleta M Cover.  Spremni ste za trkačku stazu.
*Nije dozvoljeno korišćenje van trkačke staze.

Perfekcija do poslednjeg detalja

Bilo na putu ili na trkačkoj stazi, kada se vozite sami ili sa putnikom: sa svojim M R ćete pronaći savršenu opremu za vaše jedinstveno iskustvo u vožnji u širokom asortimanu BMW Motorrad dodatne opreme.

Konfigurišite
spinner