* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

The BMW S 1000 R.

Neverovatna dinamičnost.

Da li vam je puls povezan sa brzinomerom? Onda je S 1000 R pravi roadster za vas – sveden na suštinu koja podrazumeva maksimalno uživanje u vožnji. Njegov agresivni motor od 121 kW (165 KS) izmamiće vam osmeh svaki put. A raskošni glas novog standardno HP kraja izduva od titanijuma ne ostavlja dilemu: to je zvuk života u brzoj traci.

Dizajn - the S 1000 R

Izaberite svoj stil.

Kontrasna šema boja i dinamičnih dizajnerskih detalja S 1000 R rezultira ovako moćnom pojavom. Izaberite jednu od tri atraktivne verzije. San Marino blue metalik za elegantan izgled vašeg S 1000 R, dok su kombinacije while Light white/Racing blue metalik/Racing red i Black storm metalik tu da istaknu sportski karakter.

San Marino blue metalik

Nova boja San Marino blue metalik naglašava definisani dinamični karakter vašeg S 1000 R sofisticiranom elegancijom – i privlači zavidne poglede.

HP stil

Tradicionalne BMW Motorrad Motosport boje Light white/Racing blue metalik/Racing red ističu dinamični, sportski karakter vašeg S 1000 R.

Black storm metalik

Za elegantan izgled vašeg motocikla.

Adrenalin na dva točka.

Neki vole da ga zovu naked-ogoljeni, mi kažemo da je koncentrisan na najvažnije. Geni njegove sestre, S 1000 RR, sasvim su jasni: agresivni dizajn sa podignutim repom i spuštenim nosom, prepoznatljivo razdvojeno lice i karakteristične škrge. Smanjeni bočni ukrasni panel i precizne boje jasno pokazuju: snaga ovde nije jedina stvar koja je čista i beskompromisna. Tri boje ističu karakter motocikla: Light white/ Racing blue metalik/ Racing red, Black storm metalik i San Marino blue metalik.    
+ Pročitaj više

Četvorocilindrični linijski motor

121
kW (165 KS) na 11,000 rpm
205
Težina u kg natankovano/spremno za put
114
Max. moment pri 9,250 rpm
814
Visina sedišta u mm
Hlađeni linijski četvorocilindrični četvorotaktni motor

Izvor dinamičnosti: motor.

Izvor dinamičnosti: motor.

Potentni 4-cilindrični linijski motor, isto kao i zadnji kraj, vuče poreklo od RR. Ponovo smo mu uvećali snagu na to 121 KW (165 KS). Za ekstremno linearnu dostupnu snagu u celom opsegu i obrtajima motora. E-Gas omogućava da još preciznije izmerite ovu snagu. Testiran u trkama Shift assistant Pro omogućava promene prenosa bez upotrebe kvačila: za još veću dinamičnost i kraći odziv – dobrodošli u naš svet bez granica.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog S 1000 R

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O S 1000 R

Upečatljiv prednji kraj.
S 1000 R Upečatljiv prednji kraj
Prominent "R" logo.
S 1000 R "R" logo
Multifunkcionalna instrument tabla.
S 1000 R multifunkcionalna instrument tabla
Lagani aluminijumski rezervoar.
S 1000 R lagani aluminijumski rezervoar
Tanje bočne oplate.
S 1000 R tanje bočne oplate
Kočnice visokih performansi.
S 1000 R kočnice visokih performansi
Opcioni Shift assistant Pro.
S 1000 R Shift assistant Pro
HP titanijumski kraj izduva kao standard.
S 1000 R HP titanijumski kraj izduva

Prostor za podešavanja.

Prostor za podešavanja.

S 1000 R donosi dva režima vožnje u standardom paketu: "Rain" i "Road". "Rain" obezbeđuje mekši odziv gasa, i sa ABS i ASC sistemima prilagođen je vlažnim podlogama. S druge strane, "Road" optimizira odziv gasa, ABS i ASC su prilagođeni asfaltu. Opciono, imate dva dodatna režima: Dynamic i Dynamic Pro. ABS Pro će obezbediti dodatnu stabilnost pri naginjanju, a tu su još i DTC, launch control i pit lane limiter.

Dynamic Pro S druge strane je režim za najoštriji stil vožnje: u tom slučaju sistemi ABS i ABS Pro nisu dostupni na zadnjem točku. Isto tako, vi možete podesiti Dynamic Pro kroz meni za podešavanje po svojoj želji. To znači da postoji samo jedan faktor koji određuje granice: vi, lično.

+ Pročitaj više
Race ABS, ASC i dva režima vožnje kao standard.

Za optimalno prilagođavanje vašim zahtevima, S 1000 R ima dva režima vožnje "Rain" i "Road". Osim delimično integrisanog trkačkog ABS-a, na raspolaganju vam je Automatska kontrola stabilnosti ASC kao standard – jasna prednost u smislu bezbednosti i performansi. Funkcije se mogu isključiti kad god poželite.
Profi vožnja uz ABS Pro, DTC, Launch Control i pit lane limiter.

Uz "Pro režime vožnje" možete proširiti tehnički repertoar vašeg S 1000 R uz ABS Pro i dva režima vožnje "Dynamic" i "Dynamic Pro". ABS postaje ABS Pro u režimima vožnje "Rain", "Road" i "Dynamic". Od ostalih funkcija tu su Launch Control za savršen start trke i podesivi pit lane limiter za preciznu brzinu određenu za vožnju kroz pit stazu. Dodatno, standardni ASC je zamenjen DTC sistemom kontrole nagiba.
Shift assistant Pro za dinamične promene.

Opcioni Shift assistant Pro u S 1000 R poznat je još od modela RR i S 1000 XR. Shift assistant Pro omogućava promene u viši i niži stepen prenosa bez ručica kvačila i gasa u gotovo svim opsezima opterećenja i brzine motora: za veću dinamičnost i još bolji sportski osećaj.

Još individualniji

Specijalna oprema.

Uz veliku ponudu specijalne opreme i originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu, možete prilagoditi S 1000 R po svojoj želji.

Saznajte više

Orlando Bloom i S 1000 R

BMW S 1000 R Custom.

BMW Motorrad i Orlando Blum vam predstavljaju.

Minhen/Los Anđeles: Mnogi znaju Orlando Bluma kao uspešnog glumca. I svi očekuju glamur koji posledino ide uz neku zvezdu iz Holivuda. Samo mali broj ljudi zna za njegovu veliku pasiju: motocikli. Matori ljubitelj BMW motocikala, Orlando Blum poseduje i vozi poveći broj BMW modela, uključujući i neke stare klasike.

Pročitaj više

Dodatna oprema za S 1000 R

Još roadster modela

spinner