Jednostavan stil

Sjajan izgled

Istinski ležeran karakter koji blista kada se dinamične performanse spoje sa apsolutnom elegancijom. Hromirani pojedinačni delovi, kao što su obloga kućišta, poklopac ogledala, deflektor vetra i deflektori kliznog toka omogućavaju luksuznu udobnost K 1600 B. S druge strane, inteligentni ECALL sistem hitnih poziva i podno osvetljenje učiniće da putujete potpuno opušteno. 

+ Pročitaj više
Konfigurišite external-link-arrow-slim
Option 719 sedište

Elegantno sedište Option 719 u crnoj boji impresionira svojim finim dizajnom, suptilnom završnicom, složenim ukrasnim šavovima i atraktivnim detaljima.

Podno svetlo

Bezbedno parkiranje i nakon zalaska sunca: podno osvetljenje osvetljava prostor ispod motocikla i olakšava pronalaženje odgovarajućeg parking mesta u mraku.

ECALL Poziv za hitne slučajeve

Inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nesreće kako bi se što brže aktivirao tim za spasavanje. Prenosi se položaj vozila i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor sa vozačem. Sistem se takođe može pokrenuti ručno, na primer da pomogne drugim učesnicima u saobraćaju.

Obloga kućišta

Elegantna obloga kućišta sa visokokvalitetnom hromiranom površinom daje zadnjem kraju motocikla prepoznatljiv i elegantan izgled.

Hromirani poklopac ogledala

Krstarenje sa stilom – visokokvalitetna, hromirana kapica ogledala daje mašini sjajan nepogrešivo elegantan izgled. 

Hromirani deflektor vetra

Hromirani deflektori vetra daju motociklu nepogrešivo elegantan izgled i obezbeđuju veću udobnost vožnje na svakom putovanju.

Hromirani slipstream deflektori

Hromirani slipstream deflektori daju motociklu nepogrešivo elegantan izgled i mogu se kombinovati sa drugim hromiranim delovima.

Moderan stil

Od vizuelnog do praktičnog

Postoji određena lepota koja je očigledna odmah, ali postoji i lepota kojom jednostavno zračite iznutra i koju nije odmah lako uočiti.  K 1600 B model nudi: posebno visokokvalitetni kovani točak Option 719 Classic i opušteno, kratko vetrobransko staklo koji odmah zavređuju poglede, dok podno osvetljenje i inteligentni ECALL sistem hitnih poziva daju više osećaja sigurnosti. Obloga i zaštita od udara takođe vam pružaju osećaj da ste sve uradili kako treba.

+ Pročitaj više
Konfigurišite external-link-arrow-slim
Option 719 Classic kovani točkovi

Visokokvalitetni klasični kovani točkovi su deo opcione opreme koja definiše dizajn iz linije Option 719.

Podno svetlo

Bezbedno parkiranje nakon zalaska sunca: podno osvetljenje osvetljava prostor ispod motocikla i olakšava pronalaženje odgovarajućeg parking mesta u mraku.

Inteligentni poziv ECALL

Inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nesreće. Prenosi se položaj vozila i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor sa dotičnom osobom. Sistem se takođe može pokrenuti ručno, na primer da pomogne drugim učesnicima u saobraćaju.

Zatamnjeno, kratko vetrobransko staklo

Kratko vetrobransko staklo ima premaz otporan na ogrebotine. Pruža vozaču dobru zaštitu od vetra i naglašava sportski izgled motocikla svojom tamnom nijansom. Optimizovana aerodinamika smanjuje turbulenciju vazduha i buku u vožnji na minimum, čak i pri velikim brzinama.

Dodatak za putnu torbu

Odgovarajući dodaci za putnu torbu organizuju vaš prtljag i olakšavaju utovar i istovar. Zahvaljujući ručki za nošenje i naramenici, torba se može brzo i bez napora prenositi.

Sistem zaštite od udara za torbu

Zaštita od udarca za torbu je napravljena od plastike i nudi efikasnu zaštitu od ogrebotina i drugih oštećenja.

Konfigurišite K 1600 B

Nakon prethodna dva predloga, jedino pitanje koje ostaje je „Koju opremu ćete dodati K 1600 B?“. Konfigurator vas već čeka.

Konfigurišite
spinner