Turiraj.

Dva preduzetnika pokreću svoju zajednicu.

Izuetno strastveni prema motorima, oženjeni tehnološkim znanjima; to je inspiracija koju su Mark Rebke i Džastin Bredšo utkali u svoju moto aplikaciju REVER. Suštinski, motociklisti sličnih interesovanja mogu snimiti svoje vožnje i podeliti ih. Dva osnivača iz Kolorada, SAD, govore o svojim ambicijama i ciljevima.

 

Upravo ste stigli sa Novog Zelanda, kako je bilo?

Mark Rebke: Sjajno smo se zabavili. Petodnevna vožnja i 1500 pređenih kilometara. Nekad po asfaltu, po tucaniku, ili stazama. Pokazali smo svim učesnicima kako da koriste REVER aplikaciju.

+ Pročitaj više

U vožnji sa REVER App – kako to izgleda?

Džastin Bredšo: Track, Share, Discover, Navigate, i deo si zajednice; nabrojao sam primarne funkcije. Možete je koristiti da snimite svoje vožnje i podelite ih s prijateljima ili zajednicom, da i oni mogu da je koriste u navigaciji. Aplikacija namenjena vozačima koji žele da otkriju nove rute i destinacije. Povezivanje sa prijateljima i novim zajednicama otvara mnogo novih mogućnosti.

+ Pročitaj više
Rever partnerstvo external-link-arrow-slim

Šta sve ima Rever App.

REVER liči na izmišljenu reč.

Mark Rebke je izvršni direktor REVER-a. Mobilni je uvek pri ruci i snima svaku vožnju.

REVER liči na izmišljenu reč.

JB: To je u stvari prava reč; na francuskom otprilike znači sanjati i evoluirati. Nama se svidela jer zvuči dobro. svakako, mi je ne izgovaramo sa francuskim akcentom. Nas podseća na turiranje motora.

+ Pročitaj više

Odrastao si u porodici bajkera. Kako je to izgledalo?

Kolorado je raj za bajkere i nudi ogromnu mrežu puteva i staza.

Odrastao si u porodici bajkera. Kako je to izgledalo?

JB: Moj otac, brat, ujak, i klinci, svi voze motore. To nas spaja. Istražili smo delove zemlje i sveta koje drugačije sigurno ne bismo videli. Već sam sa 15 motorom išao u školu, bez dozvole. Mislim, imao sam probnu dozvolu ali su me roditelji puštali da vozim sam.

+ Pročitaj više
Zajednica zaslužuje i ima potrebu za zajedničkim interaktivnim prostorom. ”

Džastin Bredšo

Ovo je tehnološki startap, ne bojite se rizika?

MR: Imali smo potrebno iskustvo i znanje. Vredelo je rizika. Ja sam u potpunosti okrenut tehnici. Nakon koledža, radio sam u Majkrosoftu i video sam kako rade i razmišljaju velike kompanije. Sve to znanje sam uneo u REVER. Džastin i ja imamo drugačije poreklo ali se sjajno uklapamo. A BMW Motorrad veruje u nas.

+ Pročitaj više

Saradnja sa BMW Motorrad-om traje od 2016.

MR: Saradnja je pokrenuta naprednim razmišljanjem zaposlenih u BMW Motorrad. Ponosni smo što nam se približio tako dinamičan i uspešan brend. Ranije nam je nedostajao vizionarski partner iz industrije s kojim smo mogli da podelimo svoje strasti, ideje i iskustva. Sjajno je što nas je BMW Motorrad tražio kao startap i što je toliko otvoren za naše ideje.

JB: Ispostavilo se da postoji veliko preklapanje između BMW-a i nas samih; svi mi pokrećemo ideju zajednice. Zajednica zaslužuje i potreban joj je zajednički prostor za interakciju, kako bi se ujedinila i nadahnula. Napredovaćemo sa inovativnim tehnologijama i osigurati da motociklističko iskustvo u celini postane dostupno još većem broju ljudi.

+ Pročitaj više

Ponovo na drumu: Džastin i Mark nisu jedini koji koriste aplikaciju; stotine hiljada bajkera iz više od 130 zemalja preuzelo je REVER.

Odakle je potekla ideja?

JB: U prošlosti sam pravio papirne mape za motocikliste. Primili smo zahteve kupaca za proizvodnju digitalnog formata. Ispostavilo se da je ovo mnogo veći posao, jer smo potencijal videli u stvaranju aplikacije za motociklističku zajednicu. Slični formati su već bili dostupni za planinare, bicikliste i skijaše. Ali za motocikliste nije bilo ništa slično. Videli smo priliku i razvili aplikaciju koja uključuje sve ključne funkcije iz perspektive motociklista.

MR: U funkcionalnost aplikacije ugradili smo sopstveno moto iskustvo. Znamo u kom smeru vetar duva i vozimo se gotovo svakodnevno. U Koloradu ima toliko sjajnih puteva. Region je prepun asfaltnih planinskih puteva, zemljanih staza i prolaza.

+ Pročitaj više

Uvek blizu gasa: Mark i Džastin je koriste za svaku vožnju.

Malo toga u mom životu nema upravljač i ručice. ”

Mark Rebke

Kakva je uloga digitalnog motocikla?

MR: Sarađujemo sa dobavljačima u moto industriji na ovu temu. Naš će izazov i zadatak biti dizajniranje korisničkog interfejsa i povezivanje različitih elemenata u jedno čvorište. Cilj je da korisnik može da komunicira sa visokotehnološkim vozilom pomoću jedne aplikacije, umesto da radi sa četiri ili pet različitih aplikacija.

+ Pročitaj više

Ima li života bez upravljača i ručica?

MR: Sve čime se ja bavim ima veze sa upravljačima: motocikli, bicikli i motorne sanke. U mom životu nema mnogo toga što nema upravljač. Ovako mi se sviđa. Posao postaje mnogo prijatniji i produktivniji ako imate strast za ono što radite.

JB: Motocikli su moj život. Oni su deo mog posla i moje strasti. Toliko me toga veže za ovu temu: mesta, perspektive i ljudi.

+ Pročitaj više

Sreću je najlakše naći u Stenovitim planinama Kolorada.

Još zabavnih priča.

Odgovarajući motocikli.

spinner