Šta sve ima Rever App.

Moćna aplikacija na dlanu; jednostavni interfejs omogućava korisnicima da brzo snimaju vožnje, dele sa prijateljima ili zajednicom i ima mnoge druge moćne navigacione funkcije.

OSNOVNA VERZIJA

Snimanje i postavljanje fotki.

Praćenje vožnje je primarna funkcija aplikacije. Jednostavno pritisnite dugme za praćenje i aplikacija započinje snimanje vožnje. Udaljenost, trajanje, prosečna brzina i nadmorska visina beleže se tokom vožnje i dodaju u statistiku završene vožnje. Kada sačuvate vožnju, možete dodati fotografije i odabrati motocikl iz svoje virtuelne garaže. Ako su usluge lokacije omogućene, vaše fotografije će se prikazati tamo gde su snimljene.

+ Pročitaj više
Zašto REVER? Aplikacija je sjajan alat za obaveštavanje zajednice o novim turama i otkrićima. ”

Džastin Bredšo

Podelite sa zajednicom.

Vi odlučujete hoćete li vašu vožnju podeliti sa celom REVER zajednicom, podeliti s prijateljima ili je označiti kao privatnu. Takođe možete videti rute svojih prijatelja (planirane ili praćene), lajkovati ih, dodavati komentare ili ih kopirati u feed za vožnju.

+ Pročitaj više

Izazovi vas očekuju.

Pratite, uračunajte kilometre i pobedite. O tome se radi u raznim izazovima u kojima možete učestvovati sa aplikacijom. Imena kao što su sezonski izazov, dugogodišnji vozač i svetski izazov već nagoveštavaju o čemu se radi. Očekuju vas iznenađenja iz REVER-a i njihovih partnera.

+ Pročitaj više
Bez obzira da li ste u Nemačkoj ili Peruu, sa REVER-om možete naći odlična nova mesta za vožnju. ”

Mark Rebke

Premium verzija

Premium verzija nudi još mnogo toga zanimljivog. Tu su najnovija dešavanja i unapređenja. Kliknite ovde za premium verziju!  

+ Pročitaj više
Rever Premium external-link-arrow-slim

Još zabavnih priča.

Odgovarajući motocikli.

spinner