Lovac na krivine

Sledeća krivina je najbolja

Imate li to u prstima? Gas posebno? Da li vam je puls vidljivo povezan sa brzinomerom? Onda bi ovo mogao biti vaš motocikl. Samo krenite na put sa dodatnim podignutim sedištem koje pruža posebno sportski položaj sedenja i spojler motorom i milled delovima. Koristite Pro režime vožnje, Gear Shift Assist Pro i Dinamic ESA da maksimalno iskoristite svoj pogon i ogibljenje. A zahvaljujući Adaptivnom svetlu, dobro ste opremljeni za sledeću krivinu. Jer sigurno dolazi, baš kao i sledeća, i još jedna...    

+ Pročitaj više
Dynamic ESA

Dynamic ESA (Elektronsko podešavanje oslanjanja) automatski prilagođava vešanje u zavisnosti od statusa vožnje i manevara. Odaberite različita podešavanja amortizera za vožnju i opterećenje opruge, pritiskom na dugme. 

Podignuto sedište

Podignuto sedište visine od 865 mm, 50 mm više u odnosu na standardno. Čak će i viši vozači uživaće u prijatnoj poziciji kolena, opuštenom i komfornom sedenju.     

Pro režimi vožnje

Pro režimi vožnje omogućavaju još preciznije prilagođavanje motocikla različitim situacijama i primenama. Pored odziva gasa, kontrolno ponašanje ABS Pro i DTC, kao i podešavanja za dodatne sisteme i funkcije kao što su Dinamic ESA, tempomat i TPC, podešavaju se u ROAD, RAIN i DYNAMIC režimima. 

Shift assistant Pro

Shift assistant Pro omogućava promene u viši i niži stepen prenosa bez ručica kvačila i gasa u gotovo svim opsezima opterećenja i brzine motora. Asistent obezbeđuje znatno brže promene i oslobađa vozačevu ruku sa kvačila i povećava udobnost i dinamičnost u vožnji. 

Headlight Pro

Uz Headlight Pro, prednja svetla imaju prepoznatljivi element osvetljenja koji funkcioniše kao pozicija i dnevna svetla za vožnju. Povezani sa adaptivnim svetlom, vozač može mnogo bolje da vidi i čine vožnju sigurnijom. 

Sportski elementi dizajna

Oplemenite dodatno svoj F 900 R pomoću naših Design Milled parts, poput ručica, nogostupa i posebnog retrovizora, spojlerom i presvlakom suvozačkog sedišta.    

Velika gradska faca

Grad nikad ne spava

Da vidite i da vas vide: Skoknite na pauzu na kafu u gradu pa u špicu pokažite svu snagu vaše mašine. Keyless Ride, TPC, grejanje ručica, ili gornji kofer olakšavaju život u velegradu. Zato se možete prepustiti uživanju u lepšim stranama grada.

Ako već zamišljate zeleno na semaforu, ovo je definitivno mašina za vas. 

+ Pročitaj više
Inteligentni sistem poziva

Inteligentni sistem poziva automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nezgode kako bi što brže aktivirao spasilačke službe. Položaj vozila se prenosi i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor sa ugroženom osobom. Sistem se može pokrenuti i ručno, na primer za pomoć drugim učesnicima u saobraćaju.    

Kontrola pritiska u gumama, TPC

Kontrola pritiska u gumama (TPC) pruža informacije o trenutnom pritisku u gumama i vozača na vreme obaveštava o potencijalnim opasnostima izazvanim gubitkom pritiska. Vrednosti se mogu prikazati na ekranu. Žuta zadnja lampica i crvena lampica upozorenja automatski ukazuju na relevantno odstupanje od zadatih vrednosti tokom vožnje. 

Keyless Ride

Beskontaktni pristup, Keyless Ride, omogućava da ključ ostavite u džepu. Sistem bez ključa je izuzetno zgodan i omogućava vozaču da pokrene mašinu jednostavnim pritiskom na dugme. Brava upravljača i poklopac rezervoara za gorivo takođe se mogu otključati na ovaj način. Moto je: samo se ukrcaj i kreni! 

Grejanje ručica

Hladne ruke su stvar prošlosti: Električni grejači olakšavaju kontrolu na više načina. Povećavaju udobnost i poboljšavaju vašu sigurnost, jer tople ruke imaju više osećaja u prstima, te je kontrola jednostavno bolja. Grejanjem ručica udobno se upravlja preko višenamenskog prekidača na upravljaču. 

Hand lever guards

Zaštita za ruke izrađena je od UV plastike otporne na udarce koja štiti radne elemente od grana i sitnog kamenja i aerodinamično je dizajnirana za vozilo. Štitnici takođe pružaju impresivnu zaštitu od vetra i vremenskih prilika u vožnji: ruke i prsti ostaju duže suvi i topli, čak i na nižim temperaturama.    

Nosač sa gornjim koferom, 30 l

Jednostavno i sigurno odložite torbu ili drugi prtljag na stabilni nosač. Budući da je nosač pričvršćen za motocikl i zaštićen od vibracija, primetićete koliko se vaš motocikl bolje vozi velikom brzinom sa pričvršćenim gornjim koferom.    

Lovac na kilometre

Još neki kilometar više

Samo krenite. Sednite na motocikl i jurnite na kilometre udobno smešteni iza vetrobrana. Jer svet je pun lepih mesta koja treba otkriti. Sve što vam treba za vikend putovanje može se spakovati. S ovim motociklom savršeno ste opremljeni za svako kraće putovanje na luksuznom sedištu, uz svu pomoć navigacije i centralnog stalka. Prava konfiguracija je uvek tu za vas #NeverStopChallenging    

+ Pročitaj više
Centralni stalak

Centralni stalak osigurava sigurnu stojeću poziciju motocikla i prednosti tokom punjenja goriva, utovara i istovara ili tokom servisiranja. Pored toga, gume i amortizeri treba da se odmore tokom sezone kada ne koristite motocikl. Uspravno parkirana mašina zauzima manje mesta. 

Nosač kofera i torba

Torbe se lako i bezbedno mogu postaviti na nosač. kad kofer nije postavljen, diskretni nosač jedva da je vidljiv. 

Komforno sedište

Luksuzno sedište, zahvaljujući dodatnom tapacirungu, nudi osetno većue udobnost i još bezbrižnije kilometre, posebno za visoke vozače. The seat is higher than the standard seat. Čak su i duža putovanja opuštenija i manje naporna.    

Visoki vetrobran

Veliko vetrobransko staklo, dostupno kao zatamnjeno ili prozirno, vozaču nudi pojačanu zaštitu od vetra i vremenskih prilika i znatno povećava stepen komfora tokom putovanja. U vožnji autoputem, vetrobran štiti gornji deo tela vozača i čini putovanja opuštenijim i manje napornim. 

Navigacija

Navigacija se postavlja sa držačem i nosačem na upravljaču i služi za učvršćivanje BMW Navigatora u vidnom polju vozača. Navigacionim sistemom i opcionim Connectivity funkcijama lako se upravlja preko kontrolera na upravljaču.    

Tempomat

Tempomat se može aktivirati na brzinama preko 30 km / h i održava brzinu vožnje konstantnom. To omogućava posebno uživanje u opuštenim dugim deonicama autoputa. Funkcija se deaktivira kočenjem, a izabrana brzina se nastavlja nakon pritiska dugmeta za nastavak, resume. 

Konfigurator

Niko bolje od vas ne zna kakav ste vozač. I niko to ne razume bolje od nas. Konfigurišite svoj F 900 R ovde.

Konfigurišite
spinner