BMW Motorrad Srbija

TEHNIČKI PODACI

Preporučeni web pregledači:

Internet stranica je napravljen da može da podrži sve najkorišćenije web pregledače. Za optimalni prikaz mi preporučujemo da koristite poslednju verziju Microsoft Internet Explorera, Mozilla Firefoxa ili Apple Safarija, pošto se neki pregledači mogu drugačije ponašati u zavisnosti od korišćene verzije. Možete besplatno preuzeti ove pregledače klikom na link koji se nalazi na stranici “Preuzimanje softvera”.

Rezolucija i dubina boja:

Najmanja rezolucija monitora trebalo bi da bude 1.024 x 768 piksela kako bi se internet stranica prikazivala optimalno. Maksimalna dubina boja trebalo bi da bude podešena na vašem računaru tako da omogući najprijatniji nivo upotrebe internet stranice.

JavaScript i Java:

Internet stranica može biti prikazana optimalno jedino ukoliko je JavaScript aktiviran u podešavanjima vašeg web pregledača.  Pojedine stranice (kao što su konfiguracija motocikla) pored JavaScripta zahtevaju da bude aktivirana i Java.

Kolačići:

Kolačići predstavljaju mali tekstualni fajl koji je nasnimljen na vaš lokalni hard disk od strane internet stranice. Kolačići ne mogu prouzrokovati bilo kakvu vrstu oštećenja na vašem računaru niti su virusi. Svrha kolačića je da vam u određenim situacijama omoguće bolji personalni doživljaj internet stranice. Delovi internet stranice koji su zaštićeni lozinkom, jedino mogu biti pristupljeni ukoliko su kolačići aktivirani.