* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

The BMW G 310 GS.

Žeđ za avanturom. Svakog dana.

Budite spontani, prekinite sa rutinom, pretvorite svakodnevicu u lično iskustvo. Avantura je uvek ispred vaših vrata - učinite je svojom pomoću G 310 GS. Vodi vas kroz urbanu džunglu, samouvereno i bezbrižno, sve do krajolika van grada. Uz G 310 GS avanture ne moraju biti velike da bi bile nezaboravne. Važno je da ih doživljavate - svakodnevno.

Dizajn - the G 310 GS

Izaberite svoj stil.

Vaša avantura, vaš izbor: BMW G 310 GS dostupan je u tri nijanse: Strato blue metalik, Pearl white metalik i Cosmic black

Strato blue metalik

Strato blue metalik ističe dinamičnu liniju i reflektuje bezbrižno uživanje u vožnji.

Pearl white metalik

Light white/Racing blue metalik/Racing red, boje koje BMW G 310 GS s ponosom nosi i ističe nasleđe koje donosi BMW Motorrad Motorsport.

Cosmic black

Crna boja ističe jedinstveni GS izgled.

Tipični GS.

Prepoznatljivi GS. Robustan. Svestran. Ovaj tipični dizajn otelovljuje čuveni duh GS modela. Leteća linija, vetrobransko staklo i poznata GS ergonomija garantuju intenzivno uživanje u vožnji bez obzira na vrstu podloge. Svežim i upečatljivim varijacijama boja privući ćete sve poglede. Kvalitetni elementi dizajna ističu jedinstveni GS izgled ako rešite da krenete u avanturu.
+ Pročitaj više

Jednocilindrični četvorotaktni motor

19
inča prednji točak
835
Visina sedišta u mm
180
mm hod opruge
3,33
potrošnja na 100 km prema WMTC
Vodom hlađeni, četvorotaktni jednocilindrični motor

Dinamični miks.

Dinamični miks.

Jednocilindrični motor je upadljiv jer je cilindar nagnut pozadi, a glava cilindra je rotirana za 180 stepeni. Između ostalog, posebno je impresivan nekonvencionalni raspored motora. Niskog težišta blizu prednjeg točka - omogućava da lako i precizno savladate svaku krivinu na svom G 310 GS.

Gledano spolja, bez sumnje je GS; a iznutra ćete naći stručnost i kvalitet imena BMW Motorrad. Zahvaljujući efikasnom sagorevanju i sistemu sekundarnog vazduha, G 310 GS je usklađen sa strogim Euro IV standardima. Istovremeno, posebna konfiguracija motora osigurava i malu potrošnju i snažnu i skladnu kontrolu snage čak i pri nižim opsezima. Zapremine od 313 ccm i 25 kW (34 KS) na 9.500 o / min garantuju potrebnu snagu i ubrzanje.

+ Pročitaj više

NAJINTERESANTNIJI DETALJI - G 310 GS

Zlatna viljuška.
G 310 GS zlatna viljuška.
Vetrobran.
G 310 GS zaštitni vetrobran
GS njuška.
G 310 GS GS njuška
Elementi oslanjanja.
G 310 GS elementi oslanjanja
Standardne gume smanjenog habanja.
G 310 GS gume
Zlatna kočiona klešta.
G 310 GS zlatna kočiona klešta
GS ergonomija.
G 310 GS GS ergonomija
Inovativni jednocilindrični četvorotaktni motor
G 310 GS jednocilindrični četvorotaktni motor

Lagan i pouzdan.

Lagan i pouzdan.

Opuštena vožnja bez stresa zahvaljujući karakterističnom položaju GS sedišta. Upravljači, oslonci i upravljački elementi raspoređeni su uravnoteženo, lako su dostupni i većim i manjim vozačima. Hod opruge od 180 mm, jaka viljuška i prednji točak od 19 inča osiguravaju pravo uživanje u vožnji na bilo kojoj površini. Čvrsti čelični ram pojačava stabilnost u vožnji. G 310 GS prolazi lako i precizno kroz urbanu džunglu ili zaboravljene ulice u sledeću avanturu - i svaki dan je novi dan.

+ Pročitaj više
Visina sedišta odgovara svima.

G 310 GS ima pravo sedište za svakog vozača i na taj način omogućava opuštenu vožnju bez stresa. Pored standardne visine sedišta od samo 835 mm, dostupne su još dve opcije u okviru posebne dodatne oprema: niža varijanta sa 820 mm i više, posebno udobno sedište visine od 850 mm.
Tipična GS ergonomija.

Upravljač, oslonci i upravljački elementi raspoređeni su na G 310 GS uravnoteženo, garantujući tako tipičan položaj GS sedenja. Osiguran je opušten i malo podignut položaj sedišta za sve vozače - savršen pregled, precizno rukovanje.
Izuzetni kočioni sistem i standardni ABS.

Nijedan BMW motocikl od 2013. godine nije bez njega: standardni ABS. Na G 310 GS obezbeđuje sigurne manevre kočenja na svakom putovanju, zajedno sa moćnim kočionim pločicama. ABS se može isključiti za potrebe terenske vožnje.

Dodatna oprema za G 310 GS

Svakodnevne avanture

Vrh za prijatelje.

BMW Motorrad dani 2019.

Tri dana u bavarskom Garmiš-Partenkirhenu, sve se vrti oko iste strasti: motocikli i BMW Motorrad dani. Uhodani program, muzika uživo i emisije prepune akcije, aktuelnih modela i brojnih svetskih premijera privuče oko 40.000 posetilaca u mesto u blizini Cugšpica od 5. do 7. jula. I to nisu samo ljubitelji BMW Motorrada, vozači motocikala svih marki dolaze da dožive vikend prepun događaja - vrh za prijatelje, porodice i moto zajednicu.

Pročitaj više

Ostali Adventure modeli

spinner