Vision vozila putuju po svetu.

Nakon svetske premijere na proslavi stogodišnjice 7. marta, konceptni automobil BMW VISION NEXT 100 kreće na simboličnu svetsku turneju u Kinu, Veliku Britaniju i SAD, gde je u završnici svečanosti konačno predstavljen motocikl budućnosti. Tema turneje: „Impuls iskonskog. Iskustvo za budućnost BMW Group“. Kao vizionar, BMW Group istražuje mogućnosti digitalizacije i uticaj tehnologije na naš privatni i profesionalni život.

Iz Minhena, BMW VISION NEXT 100 putuje u Peking na svoj azijski debi. Vision Vehicles iz MINI-ja i Rols Rojsa debitovali su u Londonu.

Vrhunac predstavljanja je debi BMW Motorrad Vision Vehicle u Los Anđelesu 11. oktobra. Motocikl budućnosti počinje da se oblikuje i pre nego što je zapravo predstavljen.

Izložba Future Experience - BMW Welt.

Istovremeno uz "Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience", izložba Future Experience zakazana je za početak aprila u tornjevima BMW Welt u Minhenu. Postavka daje uvid u teme i eksponate filozofije "Iconic Impulses" i ostaće otvorena cele godine.
+ Pročitaj više

100 Remek-dela na izložbi

Povodom obeležavanja 100. rođendana BMW Group, privremena postavka 100 Remek-dela predstavlja sto važnih trenutaka u istoriji BMW-a. Počev od 7. marta, posetioci BMW Muzeja mogu pogledati sva pomenuta remek-dela iz stogodišnje istorije kompanije, poput modela BMW 328, BMW 507 ili BMW Turbo. Na izložbi su predstavljene sve odluke koje su važne prekretnice tokom postojanja kompanije i način na koji su je oblikovale i uticale do današnjeg dana.
+ Pročitaj više

Četiri vizije. Četiri modela Vision.

Posetioci u Olimpijskoj dvorani uživaju u razgledanju modela BMW VISION NEXT 100.

Više o Vision Vehicles

Još zabavnih priča.

Odgovarajući motocikli.

spinner