Četiri vizije. Četiri modela Vision.

I za svoj veliki rođendan, BMW Group gleda napred: kako će vozila izgledati u budućnosti?

Tokom godine, četiri Vision vozila nagoveštavaju šta se sprema. Brendovi BMW, MINI, Rols-Rojs i BMW Motorrad predstavljaju vizionarsku sliku budućeg sveta mobilnosti. BMW Motorrad sve ovo sjajno zaokružuje predstavljanjem vizionarskog motocikla u Santa Moniki u oktobru.

TInspirativni pregled futurističkog dizajna tokom svečanog otvaranja povodom godišnjice u minhenskoj Olimpijskoj dvorani. Na velikoj proslavi rođendana predstavljeno je prvo od ukupno četiri Vision vozila. Brend BMW se pokrenuo i demonstrirao kako će izgledati mobilnost u narednim decenijama, svetskom premijerom futurističkog automobila BMW VISION NEXT 100. Zavesa za preostale Vision modele biće podignuta u mesecima koji slede.

BMW Vision Next 100.

"Ako nešto možete da zamislite, velike su šanse da to možete i da primenite ", kaže Adrian van Hojdonk, stariji potpredsednik BMW Group Design. Njegovi dizajneri stvorili su automobil u BMW VISION NEXT 100 koji objedinjuje dva načina vožnje: autonomna vožnja, pri čemu vozač može jednostavno da sedi ili se bavi drugim aktivnostima, i tipično BMW iskustvo u vožnji, koje ne treba zaboraviti u ovom izrazito digitalnom svetu.
+ Pročitaj više

Viđenje vizionarskog motocikla.

BMW Motorrad je pojam za užitak u vožnji na dva točka. Pogledate li u budućnost biće vam jasno da će motocikli postati pojam slobode. Inteligentne tehnologije omogućavaju vozaču da izvuče maksimum iz svakog trenutka - u savršenom balansu uzbudljivog užitka u vožnji i maksimalne sigurnosti.
Inteligentna oprema uvećava vozačeve kapacitete i ohrabruje ga da krene na nova putovanja. Vizionarsko vozilo BMW Motorrad biće predstavljeno u okviru svetske turneje BMW Group 11. oktobra u Los Anđelesu.
+ Pročitaj više

Još zabavnih priča.

Odgovarajući motocikli.

spinner