Dodatna oprema za G 310 GS

Napustite utabane staze.

S jedne strane, G 310 GS je savršen izbor za život u džungli na asfaltu. S druge strane, on vas poziva da napustite utabane staze - originalna dodatna oprema BMW Motorrad pruža vam više mogućnosti.    

+ Pročitaj više

Prtljag.

Zapremina 13-20 litara

Torba za preko rezervoara od čvrstih poliesterski vlakana puna je korisnih rešenja i po potrebi se može proširiti sa 13 na 20 litara. Torbica za mapu i dva spoljna džepa pružaju dodatni prostor. Sofisticirani nosač obezbeđuje sigurno postavljanje i lako rukovanje.    

Mali gornji kofer, 30 litara

Vodootporni plastični gornji kofer zapremine od 30 litara pruža dovoljno prostora za kacigu. Navlaka, koja je opcionalno dostupna u mat metalik Asphalt Grey boji, Black storm, Red Racing ili Light White, sa sistemom mekog zatvaranja, još jednom ističu visoki kvalitet materijala i izrade.    

Za gornji kofer

Odgovarajuće obloge za gornji kofer unose red u vaš prtljag i olakšavaju utovar i istovar. Zahvaljujući ručki za nošenje i naramenici, torba se može brzo i bez napora ručno transportovati. Njegove praktične karakteristike uključuju spojeni spoljni džep i trostrani patent zatvarač.

Dizajn.

LED pokazivači pravca

Sjajna pojava: atraktivni LED pokazivači pravca sa belim indikatorskim staklom impresioniraju svojim elegantnim dizajnom i modernom tehnologijom. Reaguju brže od sijalica i imaju mnogo duži radni vek. Rezultat je bezbednosni plus u drumskom saobraćaju.    

G 310 GS dekorativne nalepnice

Dekorativne nalepnice G 310 GS savršeno su prilagođene mašini i stvaraju atraktivan, jedinstven izgled. Bele, plave i žute linije ističu oštri dizajn mašine u kombinaciji sa ivicama usklađenim u boji privući će veliku pažnju.    

Dekorativne nalepnice Wild

Dekorativne nalepnice G 310 GS savršeno su prilagođene mašini i stvaraju atraktivan, jedinstven izgled. Kontrastne crno-bele pruge protežu se preko cele mašine, stvaraju upečatljiv dizajn koji podseća na tigra. Ivice usklađene u boji garantuju čežnjive poglede.    

Ergonomija i komfor.

Sedište visoko / nisko

Podignuto sedište, visine od 850 mm, nudi odličnu poziciju i udobnost u vožnji čak i najvišim vozačima, te sprečava da se umorite.

Spušteno sedište za 30 mm olakšava penjanje i silazak sa mašine i omogućava lakši kontakt sa podlogom. Mnogi vozači se osećaju sigurnije zahvaljujući smanjenoj visini sedišta jer im je lakše da manevrišu i kontrolišu svoju mašinu.

Ručice kočnice i kvačila

Ergonomična poluga ručne kočnice i ručica kvačila mogu se podesiti u četiri pozicije, te se mogu prilagoditi željenom hvatu. Dvobojni izgled i hromirani brojčanik ističu individualnost mašine.    

Navigacija & komunikacija.

BMW Motorrad nosač za telefon

Robusni nosač za telefon BMW Motorrad sigurno je mesto za držanje smart telefona. Ovo vam omogućava pristup korisnim funkcijama kao što su uputstva za Navigaciju i mrežne informacije dok ste u pokretu. Zahvaljujući praktičnoj funkciji punjenja, vaš pametni telefon ostaće spreman za upotrebu čak i dok ste na dužim turama.    

BMW Motorrad Navigator VI

Navigator VI nije samo za ljubitelje dugih vožnji. Planiranje rute postaje dečja igra uz mnoge dodatne funkcije koje svaku turu čine doživljajem. Ekran osetljiv na dodir od pet inča je vodootporan i čitljiv čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, i obezbeđuje potrebne informacije.    

Bezbednost.

Oplata

Robusna motorna oplata od sjajnog nerđajućeg čelika pruža zaštitu od oštećenja i ne ograničava vašu slobodu. Čvrsta cevasta konstrukcija može podneti grube udare i može sprečiti velika oštećenja prilikom padova na kolovoz.    

Zaštita za ruke

Zaštita za ruke izrađena je od UV plastike otporne na udarce koja štiti radne elemente od grana i sitnog kamenja i aerodinamično je dizajnirana za vozilo. Štitnici takođe pružaju impresivnu zaštitu od vetra i vremenskih prilika u vožnji: ruke i prsti ostaju duže suvi i topli, čak i na nižim temperaturama.    

Aluminijumska oplata

Čvrsta enduro aluminijumska oplata pruža efikasnu zaštitu donjeg dela motora od sitnog kamenja. Šira je i duža od standardne oplate. Elegantni dizajn ističe visokokvalitetni karakter mašine.    

Preuzmite katalog dodatne opreme

Katalog originalne BMW Motorrad dodatne opreme 2021.
PDF   |   53.99 MB   |   Engleski

VAŠA ADVENTURE MAŠINA

Dizajnirajte sopstveni G 310 GS.

Od boje do opreme – konfigurator omogućava da sklopite svoj BMW motocikl iz snova.

Konfigurišite svoj model
spinner