The BMW M 1000 XR

Rođen za vođenje.

Najnoviji član porodice M. U tipičnom M stilu, M XR spaja visoke performanse i ekskluzivnost - centralne komponente M DNK. Samouverena dominacija, kontrolisana sa ručnog zgloba. Oni koji je voze nemaju ništa dokazivati. Preuzimanje vođstva: nikako obavezno, ali uvek moguće. Ne samo na stazi, već i na dugim razdaljinama. U pravom XR stilu, predodređena je da napreduje kilometar za kilometrom. Spremni za najmoćniji i najlakši motocikl u svojoj klasi?

U jesen 2023. možete saznati sve što trebate znati o modelu M XR serije. Već danas možete saznati sve o trenutnom prototipu.

M Snaga susreće XR Performanse.

M Snaga susreće XR Performanse.

Puno karbona, M kočnice, M spojleri i Race Pro režimi vožnje: M XR pruža potpuno iskustvo M serije. Sa težinom od samo približno 223 kg, ili čak lakši sa opcionalnim M Competition paketom, pravi je lakši. Izvanredna ergonomija omogućava vam da vozite kilometrima i kilometrima - ipak je pravi XR. BMW ShiftCam četvorocilindrični motor preuzet iz RR modela, prilagođen za XR, pruža preko 200 ks (147 kW) kako biste postigli brzine do približno 280 km/h, ako tražite dozu adrenalina.

+ Pročitaj više

Vaša doza adrenalina.

Vaša doza adrenalina.

Želite li saznati više o modelu M XR? Da li biste bili zainteresovani da saznate kada će biti dostupan kod vašeg prodavca? Ako jeste, jednostavno se prijavite kako biste primili vesti na svoj email i ostanite informisani. Uostalom, samo je nekoliko nedelja do trenutka kada će ovaj novi šampion osvajati ulice i vešto prevazilaziti svoje prve izazove. Ostanite sa nama!

+ Pročitaj više

Ovaj motocikl kombinuje sve što želim van staze: performanse su toliko neverovatne da nećete želeti sići sa njega.

 ”

Peter Hickman

Britanski moto trkač.

Još više performansi.

spinner