Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

Novi BMW F 900 XR.

Više. Brže. Dalje.

XR je znak za beskompromisnu kombinaciju sporta i performansi na duge staze: Adrenalin koji vas danima tera, dalje i dalje. Na novom F 900 XR-u možete loviti krivine bez zaustavljanja – bez prestanka. Čak i njegov uzbudljivi dizajn garantuje čiste performanse. Uspravni opušteni položaj sedenja i zaštita od vetra i vremena to dokazuju: jedna osoba odlučuje kada je vožnja završena - vi.

Zahvaljujući velikom asortimanu opreme, jednako ste dobro opremljeni za sport i putovanja ali i za grad. F 900 XR je motocikl koji odgovara vama i vašem sportskom stavu. #NeverStopChallenging

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

 

 

 

Sve je odmah jasno – to je XR.

Motivacija F 900 XR je jasna na prvi pogled. Upečatljiva LED prednja svetla ističu autoritativni karakter F 900 XR – osećaj koji jako dobro znate. Stav i linije povećavaju uzbuđenje koje sva ta dinamičnost stvara. Oštre ivice definišu agresivni dizajn. Figura je izrazito sportska i oslikava svu energiju koju ovaj dugoprugaš poseduje.

+ Pročitaj više

Ekspresivne boje

Tri kolorne varijante ističu precizne linije i definisane površine F 900 XR. Sve varijante imaju jedno zajedničko: čisti potisak napred.

Racing blue metalik

Da je samopouzdanje boja, to bi bila ova. Uzbudljiv i pun snage, F 900 XR Sport u neizostavnoj Racing plavoj metalik boji preuzima svaki novi izazov.

Triple Black

Potpuno zadovoljstvo u vožnji: Black storm metalik 2 boja impresivno naglašava svaku karakteristiku performansi F 900 XR.

Light white

Poklopac rezervoara i rešetka hladnjaka u Granite Grey Metallic Mat boji sa srebrnim felnama: Hladan, odlučan, čist; privlači poglede drugih na sebe.

Uspravni i opušteni.

Uspravni i opušteni.

Na kraju dana, prešli ste tačan broj kilometara prema pokazivaču a to nijedna kost nije primetila: ergonomija F 900 XR. Potpuno je dizajniran za sportske performanse na daljinu. U krivinu za krivinom iza ovog vetrobrana. I sve se može podesiti, recimo sedište od 775 do 870 mm, kao i potpuno podesiva ručica i fleksibilni dvodelni vetrobran. Optimalan položaj oslonca za noge i sedišta omogućava vašem putniku da se pridruži strasti na svakom kilometru.

+ Pročitaj više

Dvocilindrični linijski motor

77
kW (105 hp) max. snaga pri 8,500 rpm
92
Nm max. moment pri 6,500 rpm
895
Zapremina u cc
775
visina sedištas of 775 to 870 mm

Opušteni puls u minutu: 92 Nm.

Opušteni puls u minutu: 92 Nm.

Linija istinskog trkača je pred vašim očima i vaš pogled ide daleko napred, i svaku krivinu savladavate mirno i samouvereno. Jednu za drugom, i tako redom. Tipično #NeverStopChallenging. Pa, ako vas ova nezasita želja tera dalje, upoznajte pravog partnera: Dvocilindrični linijski motor velikog obrtnog momenta F 900 XR isporučuje 4.500 i 8.500 o / min za 87 Nm. Opcioni Dynamic ESA osigurava optimalnu udobnost, oslanjanje i vrlo stabilno upravljanje. Oni koji ovako teže napred, ostavljaju ostale iza sebe.

+ Pročitaj više

XR od početka: A2 varijanta F 900 XR.

XR od početka: A2 varijanta F 900 XR.

Još samo malo? Nije to razlog da ne krenete na duga putovanja: Dostupna varijanta od 95 KS F 900 XR može se rekonfigurisati tako da je možete voziti sa A2 dozvolom.

+ Pročitaj više

Vizionar – bukvalno.

Vizionar – bukvalno.

F 900 XR postavlja standarde kada se radi o osvetljenju. Ima prilagodljivo svetlo u krivinama - dostupno prvi put u ovom segmentu. Novo i prepoznatljivo LED prednje svetlo, osigurava savršen ugao osvetljenja od 7 °: očigledan plus tokom noćne vožnje ili loše vidljivosti.

+ Pročitaj više

Sistematična bezbednost.

Sistematična bezbednost.

Brojne inovacije obezbeđuju prijatnu i opuštenu vožnju. Dinamička kontrola kočenja (DBC) i kontrola kočenja motorom (EBC) pružaju veću sigurnost kod kočenja u hitnim situacijama i naglom otpuštanju ručice gasa, kao i nagle promene u niži stepen prenosa.

+ Pročitaj više

Doživite zvuk F 900 XR

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O F 900 XR

Dvocilindrični linijski motor.
Dvocilindrični linijski motor izbliza.
Dynamic ESA.
Sistem Dynamic ESA izbliza.
Adaptivno svetlo.
I bi svetlo - BMW F 900 XR.
Visina sedišta: Kako vama odgovara.
Sedište BMW F 900 XR.
Podesiv po visini.
Vetrobran BMW F 900 XR.
Uvek informisani BMW Motorrad Connectivity i TFT displej.
TFT kolor displej BMW F 900 XR.
Praktična rešenja za vaš prtljag.
Opcije za odlaganje prtljaga BMW F 900 XR.
ECALL, za bezbrižno putovanje.
ECALL prekidač na ručici upravljača.

Naši predlozi za svaki ukus

F 900 XR ne želi i ne pravi kompromise kada birate atleticizam i performanse na duge staze. Ipak, svaki vozač se fokusira na različite stvari - zato smo razvili tri predloga:

+ Pročitaj više

#NeverStopChallenging

Ovde ćete susresti istomišljenike. Sve one koji ne razlikuju otkucaje srca od obrtnog momenta. I svi očekuju da sledeća krivina bude još bolja - zato treba pratiti tu logiku.

+ Pročitaj više

Odeća

Ostali modeli

spinner