Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW R 1250 R

Svestran i izražajan kao nikada pre

Novi R 1250 R je dizajniran za dinamičniju pojavu. To je uglavnom zbog potpuno novog bokser motora - maksimalnog obrtnog momenta od 143 Nm, unapređeni motor sada daje više snage. Promenljiva kontrola rada bregastea BMW ShiftCam je inovativna tehnologija koja osigurava optimalne performanse u svakom opsegu brzine motora. Za opušteno krstarenje ili sportsku turu, sasvim dovoljno da osetite užitak u vožnji tipičnog boksera.  

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

DIZAJN R 1250 R

Vaš roadster, vaš stil

Novi dizajn spojlera motora i poklopca hladnjaka donose novi izgled. Osnovna boja R 1250 R je van vremenska kao i sam roadster: Black storm metalik naglašava nepatvoreni izgled motocikla. HP stil dostupan je onima koji imaju sportske aspiracije. Čista elegancija za za Stil Ekskluziv a individualci koriste Option 719 Stardust metalik kako bi bili - individualci. Šta god da odaberete, uživaćete u svom roadsteru i svakoj turneji na svoj način.

Black storm metalik

Klasičnog izgleda, osnovna verzija obojena je u Black storm metalik - prednji blatobran, prednji spojler, bočne obloge rezervoara i zadnje bočne stranice dobijaju suptilnu boju. Mnogi detalji u crnoj boji dopunjuju skladni izgled roadstera: glavni i zadnji ram, kočiona klešta, maska hladnjaka i sedište.

HP stil

Beskompromisno: HP stil ističe dinamičnost i sportsku stranu svojim setom boja Light white, Racing blueplava metalik i Racing crvena. Zlatna kočiona klešta i spojler motora, maska hladnjaka i poklopci rezervoara za gorivo, svi napravljeni od nerđajućeg čelika, i tu su kao ukras. HP stil donosi Core Screen Sport na TFT displeju, koji postavlja obrtomer na istaknutom mestu i pruža informacije o uglu nagiba.

Stil Ekskluziv

Stil Ekskluziv figura vašeg roadstera važna je za svako putovanje Sve komponente su obojene u Pollux metalik mat. Zlatna kočiona klešta, maska hladnjaka i čelični poklopac rezervoara ističu eleganciju - i jedinstven izgled.

Option 719 Stardust metalik

Individualnost ima ime: Option 719 Stardust metalik. Boja i dekor savršeno ističu roadster figuru za maksimalnu individualnost. Zato su tu i komponente od nerđajućeg čelika: poklopac rezervoara, maska i spojler motora. Dodatni kontrast pruža tamno smeđe sedište Option 719, koje je dostupno kao dodatna dodatna oprema.

Dvocilindrični bokser motor

1,254
Zapremina u ccm
100
kW (136 KS) na 7,750 rpm
143
Nm max. moment pri 6,250 rpm
18
Zapremina rezervoara 18 litara
Dvocilindrični bokser motor 1250 ccm (hlađeni)

TO JE ZVUK JEDNOG R 1250 R

Ovo je novo

Dynamic ESA

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Elektronsko podešavanje oslanjanja) omogućava stabilnije i samim tim još sigurnije upravljanje. Sistem automatski reguliše rad amortizera i predopterećenje opruge u zavisnosti od uslova vožnje i opterećenja vozila, pružajući tako maksimalnu udobnost i najbolje prianjanje na svim površinama, čak i kada se motocikl naginje.  

+ Pročitaj više

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O R 1250 R

ShiftCam oznaka
BMW R 1250 R - pogled na detalje i natpis ShiftCam
Nerđajući čelik
Rezervoar na BMW R 1250 R sa čeličnim poklopcem
Visoka rezolucija TFT kolor displeja
BMW R 1250 R TFT displej i Connectivity
Stil Ekskluziv
BMW R 1250 R Stil Ekskluziv u planinama
ECALL – inteligentni sistem poziva kao opciona dodatna oprema
BMW R 1250 R pogled sa strane
Riding mode Pro
U vožnji sa BMW R 1250 R
HP stil
BMW R 1250 R Stye HP i rezervoar u fokusu
Core Screen Sport
BMW R 1250 R i detalji

Još individualnosti

Za sve vaše potrebe

Za R 1250 R, u ponudi je veliki izbor opcionala i originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Zato i možete da sastavite motocikl po svojim željama.

OTKRIJTE VIŠE

Odgovarajući motocikli

spinner