Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.

Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW R 1250 RS

Sportsko putovanje u brzoj traci

Svako putovanje određuju dva faktora: vreme i udaljenost. Izvucite maksimum iz svakog putovanja sa BMW R 1250 RS - #RideAndShare. Impresivnih 143 Nm obrtnog momenta novog bokser motora i snaga od 100 kW (136 KS) nude brzine putovanja bolje nego ikada. Inovativna BMW ShiftCam tehnologija nudi vam veći obrtni moment i impresivne performanse u čitavom opsegu broja obrtaja motora. Kao rezultat toga, moći ćete da ubrzate u bilo kojoj poziciji na putu, bilo da ste na uzbrdici ili ravnom. Novodizajniran prednji deo sa LED farovima daje svež, sportski i aerodinamičan izgled. Jedno je sigurno – bez obzira koliko daleko ste stigli i za koje vreme: sa R 1250 RS, vaše zadovoljstvo u vožnji se povećava sa svakim pređenim metrom.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

DIZAJN R 1250 RS

Izaberite vaš stil

Dinamičan i ekskluzivan model: vaš R 1250 RS vizuelno naglašava vaš stil vožnje. Odaberite dizajn koji će vam učiniti zadovoljstvo da dođete do novih destinacija.

Black storm metalik

Pretvorite dan u noć uz već dobro poznatu metalik boju Black storm. Srebrni elementi, kao što su oslonci za noge i upravljač, predstavljaju njegove detalje vredne pažnje.

Sport

U ovoj kombinaciji bela boja stvara blistav izgled i naglašava sportsku stranu R 1250 RS.

Exclusive

Sa Imperial plavom metalik bojom, poruka je jasana: ekskluzivnost. Elegantan izgled je zagarantovan tamnim detaljima koji se presijavaju. Zlatne kočione čeljusti, sivi glavni okvir, natpis Exclusive i poklopac rezervoara od nerđajućeg čelika svedoče o najvišem kvalitetu.

Sportski stil i ergonomija

R 1250 RS kombinuje sportski karakter sa performansama za putovanja. Potpuno revidirani prednji deo, uključujući novi spojler motora, naglašava dinamičan opšti utisak o Sport Tourer-u. Simetričan raspored dvostrukih farova daje R 1250 RS uravnotežen i moderan izgled. Geometrija upravljača obezbeđuje sportski položaj sedenja.

+ Pročitaj više

DVOCILINDRIČNI BOKSER MOTOR

1,254
ccm zapremina
100
kW (136 KS) na 7,750 rpm
143
Maksimalni obrtni moment na 6,250 rpm
200
Max. brzina preko 200 km/h
2-cilindrični bokser motor 1250 ccm (vazduhom/tečnošću hlađen)

Snaga koja gura napred

Snaga koja gura napred

BMW ShiftCam je naziv za inovativnu tehnologiju koja vam omogućava da povećate brzinu za kratko vreme. Ovo se postiže pomoću promenljivog sistema upravljanja bregastim vratilom. Povećanje na 100 kW (136 KS) daje vam više snage a uz proširenje zapremine na 1254 ccm, mogućnost da napravite još jedan sprint u brzoj traci. Povećanje obrtnog momenta (maks. 143 Nm) je primetno u svakom opsegu obrtaja, tako da su tipični bokserski doživljaj i čisto zadovoljstvo u vožnji zagarantovani.

+ Pročitaj više

zvuk novog R 1250 RS

Fokus na sistem kočenja

Počevši od 01.12.2020. očekuje se da će vozilo prikazano na ovoj stranici biti isporučeno sa kočionim sistemom drugog proizvođača (moguće drugačijeg izgleda) umesto kočionog sistema marke Brembo.

Novosti

TFT ekran

TFT ekran

Povežite svoj telefon sa motociklom preko Bluetooth-a. 6,5-inčni TFT ekran vam pokazuje sve o vašem motociklu i nudi vam u kombinaciji sa aplikacijom za telefone dodatne funkcije kao što su navigacija, muzika i još mnogo toga.

+ Pročitaj više

R 1250 RS - DETALJI

BMW ShiftCam
R 1250 RS BMW ShiftCam
Style Sport
Style Sport R 1250 RS with Light white paintwork.
Style Exclusive
R 1250 RS u krivini
ESA poslednje generacije
R 1250 RS Dynamic ESA
Dodatak više režima vožnje
R 1250 RS u krivini
Connectivity
R 1250 RS kokpit sa TFT ekranom
ECALL
R 1250 RS ECALL
Sportski prigušivač
BMW R 1250 R with sport silencer

više konfiguracija

Motocikl koji savršeno odgovara vašem ukusu

Za R 1250 RS postoji širok spektar opcione opreme i originalne BMW Motorrad dodatne opreme, tako da možete sastaviti svoj motocikl prema sopstvenim željama.

Saznajte više

Odeća uz motocikl

Još predloga za vas

spinner