Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW S 1000 XR

Izazov od krivina i kilometara

Ne pravite ustupke, zahtevajte sve od sebe, ali i od mašine. Uvek se borite za trkačku liniju: svaka krivina nekoliko stepeni niže, nekoliko milimetara jače. Kilometar za kilometrom. Uz Novi S 1000 XR imate motocikl koji ne zna za kompromise. Spoj atletskog i performansi u savršenoj formi za daleke vožnje, sportske agresivnosti koja potiče od RR-a. Njegova izvanredna ergonomija sa uspravnim, opuštenim položajem sedišta, omogućava vam da se borite za svaku krivinu po ceo dan. Trke su gotove kada vi poželite. Tako i treba. Mi to tako vidimo. A vi? #NeverStopChallenging.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Na liniji starta – i po dizajnu

Prednja maska i sistem osvetljenja definisani su oštrim ivicama. U kombinaciji sa upečatljivim perlicama, oblikuju liniju - agresivnu i doslednu do kraja: nije slučajno što vizuelno kratki rep podseća na sportski motocikl.

Istaknut kljun, visoka linija i udoban upravljač ukazuju na nezasitu glad za kilometrima. Kilometri koji su u stvari zabava zahvaljujući položaju sedišta, čak i nakon nekoliko dana – sve zbog revidirane aerodinamike i oplate. Pruža još bolju zaštitu od hladnoće i buke. Podesivo vetrobransko staklo znači da možete da pratite put i kilometar sat, a da se kaciga ne trese.

+ Pročitaj više

Izražajne boje

Varijante boja za S 1000 XR već su jasan znak. Definisane i precizne, boje svakim detaljem ističu sportski, oštar karakter mašine.

Light white/M Motorsport

Kombinacija boja koja obećava. Ovde najbolje dolazi do izražaja nasleđe S 1000 XR – direktno sa trkačke staze na put. Ekskluzivno u M paketu.

Triple Black

Bez kompromisa, bez ustupaka, bez diskusije: S 1000 XR Triple Black sa crnom storm metalik 2 bojama ispoljava energičnu želju za pobedom.

Racing red 2

Ova kombinacija boje nije namenjena za skrivanje. Svaki pređen kilometar dnevno predstavlja razliku: potpuno drugačije zadovoljstvo u vožnji.

Četvorocilindrični linijski motor

228
DIN prazno vozilo u kg sa M lakim akumulatorom, paketi Touring & Dynamic
114
Nm max. moment pri 9,250 rpm
121
Snaga u kW/165 KS pri 11,000 rpm
999
Zapremina u cc

Linija koja osvaja: obrtni moment

Linija koja osvaja: obrtni moment

Motor u S 1000 XR zasnovan je na motoru visokih performansi novog RR-a i optimizovan je prema XR za beskompromisne performanse i velike udaljenosti: između ostalog, posebni profili bregastog vratila i naznačeni razvodnici isporučuju impresivan obrtni momenat u najširem mogućem rasponu obrtaja u svojoj klasi. Duži hod menjača u višim brzinama osigurava nesmetan rad - koji se može osetiti i čuti.

+ Pročitaj više

Veća dinamičnost zbog manje težine.

Veća dinamičnost zbog manje težine.

Naravno da dinamičnost zavisi od mase. Čak i potpuno opremljen, S 1000 XR lakši je za punih 10 kg od svojih prethodnika. U najlakšoj konfiguraciji, ovaj motocikl je spreman za vožnju sa samo 223 kg. Nećete propustiti ni gram, ali ćete osetiti svaki pojedinačni - na svakom metru. U obliku boljeg ubrzanja, veće okretnosti, kraćeg kočionog puta i lakšeg manevrisanja.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog S 1000 XR

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O S 1000 XR

Motor i performanse
Motor izbliza.
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA.
Upečatljivi prednji kraj sa Pro prednjim svetlom
Dinamični prednji kraj sa Pro prednjim svetlom.
Dodatna oprema Karbon zaštita motora
Deo dodatne opreme, fokus na Karbon zaštitu motora.
Optimizovana težina
S 1000 XR spreda.
TFT displej i BMW Motorrad Connectivity
TFT displej od 6.5 inča.
Koferi i gornji kofer
Sistem za prtljag i gornji kofer.
Pametna rešenja, spremni za autoput
Pregrada za plaćanje putarine.

Pomoć na svakom mestu

Pomoć na svakom mestu

ECALL sistem "Inteligentni sistem poziva" koji je razvio BMW Motorradl automatski uspostavlja kontakt sa BMW call centrom čak i u slučaju nezgode. Sistem je postavljen na upravljač i kontaktira hitne službe što je brže moguće. Dokazano je da upotreba sistema ECALL brže i bolje informiše hitne službe na mestu nesreće.

+ Pročitaj više

Vaša mašina, naši predlozi

S 1000 XR označava beskompromisnu snagu i performanse na duge staze. Dizajnirajte svoju mašinu po žalji i uz izbor bogate ponude dodatne opreme. Spremili smo za vas tri različita kompleta koji će sigurno zadovoljiti različite tipove vozača.

+ Pročitaj više

#neverstopchallenging

#NeverStopChallenging – ovde možete upoznati vozače iz zajednice koji razmišljaju poput vas. Ljudi kojima se rekordno vreme dana računa samo jedan dan, jer je za njih svaki kilometar i svaka krivina novi izazov.

+ Pročitaj više

Odeća za performanse na dugim prugama

Ostali modeli

spinner