Ubrzava puls

Vaš puls u Nm.

Savršeni sportski stil sa Motor spojlerom Racing Red i crnim Milled delovima pokazuju vašu ljubav prema sportu. Uz opsežni paket elektronike za još više sportskih performansi, kao i Headlight Pro, uključujući adaptivno svetlo, već ste daleko ispred čak i bez linije cilja.

+ Pročitaj više
Dynamic ESA

Dynamic ESA (Elektronsko podešavanje oslanjanja) automatski prilagođava dejstvo opruge i amortizera u zavisnosti od uslova vožnje. Izaberite različita podešavanja amortizera dok se vozite i podesite predopterećenje opruge pritiskom na dugme dok ste parkirani.

Režim rada Pro

Uz režim rada Pro, opseg primene mašine može se znatno povećati, dok su kontrolni sistemi takođe osetljivi na naginjanje. Pored odziva gasa, sistemi ABS Pro, MSR i dinamička kontrola vuče (DTC), kao i standardna podešavanja za Dynamic ESA takođe su prilagođeni odabranom režimu.

Shift assistant Pro

Shift assistant Pro za promenu stepena prenosa prebacuje u niži stepen bez pomoći kvačila u svim opsezima i krivama momenta. Promena je znatno brža a opterećenje na ručici kvačila je manje te je vožnja dinamičnija, ugodnija i komfornija.

Sportski elementi dizajna

Collapsible clutch and handbrake levers

CNC obrađene ručice izrađene od anodiziranog aluminijuma otpornog na koroziju imaju tri podešavanja hvata i u slučaju pada i udara imaju veću elastičnost te se time smanjuje eventualna šteta. Njihov izgled savršeno odgovara dizajnu motocikla i naglašava vašu individualnost.

Podesivi oslonci za nogu

Nogostup je napravljen od crnog eloksiranog aluminijuma i kombinuje dinamične vizuelne elemente, ergonomiju i sportsku narav. Zahvaljujući žljebovima po površini i tri podešavanja visine, te time osigurava bolji oslonac i savršenu kontrolu vozila.

Štitnici ručne kočnice

Štitnici ručne kočnice jasna su izjava u pogledu beskompromisnog sportskog karaktera. Zakrivljeni nosač izrađen od aluminijuma i plastike štiti ručicu kočnice i kvačila na upravljaču od nehotičnog aktiviranja pri dodiru drugog vozila i od oštećenja.

Spojler motora

TElegantni trodelni spojler motora izrađen od plastike otporne na udarce i otporne na UV zračenja garantuje individualan, sportski izgled. Bočni delovi u boji vozila stvaraju upečatljiv vizuelni naglasak.

Pro prednje svetlo

Headlight Pro prednje svetlo kultni je element osvetljenja i funkcioniše kao poziciono i dnevno svetlo. Povezano sa adaptibilnim svetlom, poboljšava sposobnost vozača da vidi i bude viđen, i čini vožnju još sigurnijom.

 

Zatamnjeni sportski vetrobran

U paketu Sport stil, mašina blješti u nijansi Racing Red. Upečatljiv kontrast prave maska hladnjaka i poklopac rezervoara u nijansi Granite Gray metalik mat, Night Black točkovi i zlatne viljuške. Kraći zatamnjeni sportski vetrobran ističe dinamični izgled.

Dugoprugaš

Uvek u pokretu.

Kad se pored kilometraže računaju i izgled i funkcionalnost: U paketu Stil Ekskluziv, utisak je da je sve elegantno uz visok kvalitet završne obrade u metalik boji Galvanic Gold sa zanimljivim kontrastima u metalik Granite grey boji, felnama u Night black i sa crnim viljuškama. Štitnici za ruke naglašavaju sportski izgled.

+ Pročitaj više
Tempomat

Tempomat se može aktivirati na brzinama preko 30 km / h i održavati konstantnu brzinu. To omogućava posebno uživanje u opuštenim dugim deonicama autoputa. Funkcija se deaktivira kočenjem, a izabrana brzina se nastavlja nakon pritiska dugmeta za nastavak - resume.

Držač za torbe

Touring torba ili bisage mogu se lako i bezbedno prikačiti na diskretni nosač. I kad nema torbi, nosač se jedva i primeti.

 

Bisage

Bisage impresioniraju svojim dizajnom i zapreminom od po 20 litara. Pored vodootporne postave, razni odeljci za odlaganje nude dodatni prostor. Kopče se lako i brzo otpuštaju te se bisage lako postavljanju na motocikl. Čvrste ručke za garantuju sigurno držanje i izuzetno praktično rukovanje.

 

Touring torba

Kruta unutrašnja obloga obezbeđuje dovoljno prostora za vaše stvari ili čak kacigu, zahvaljujući zapremini od 32 litra. Zaključavaju se, otporne su na vodu i mogu sadržati i vodootporni unutrašnji džep – savršena pomoć na dugim putovanjima. Izuzetnog kvaliteta poklopci se slažu sa bojom motocikla.

 

Velika torba za preko rezervoara

Torba za preko rezervoara izrađena od kvalitetne i otporne poliesterske tkanine može se po potrebi proširiti sa 11 na 16 litara. Odeljak za mapu i spoljni džepovi su tu za još prostora. Vezivanje je sigurno i lagano.

 

Mala torba za preko rezervoara

Nepoderiva mala torba za preko rezervoara savršena je za kraća putovanja. Glavni odeljak od 5,5 litara se može skinuti a unutrašnji džep je vodootporan i sadrži otvor za kabl; ručka i kaiševi se mogu skinuti tako da ste spremni za svakodnevnu akciju.

Komforno sedište

Zahvaljujući dodatnoj oblozi, Komforno sedište nudi osetno udobnije sedište za vozača i suvozača, za bezbrižne kilometre koji dolaze. Ovo čak i duga putovanja čini opuštenim i komfornim.

Navigacija

Navigacija

Navigacioni set sa držačem na upravljaču služi za učvršćivanje BMW Navigatora u vidnom polju vozača. Navigacijom i Connectivity funkcijama lako se upravlja pomoću kontrolera na upravljaču.

 

Navigator VI

Navigator VI će se svideti svima. Planiranje rute postaje dečja igra uz mnoge dodatne funkcije koje svaku turu čine doživljajem. Ekran osetljiv na dodir od pet inča je vodootporan i lak za čitanje čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, a takođe vam pruža uvid u sve potrebne informacije.

Centralni stalak

Centralni stalak osigurava sigurnu stojeću poziciju motocikla i prednosti tokom punjenja goriva, utovara i istovara ili tokom servisiranja. Pored toga, gume i amortizeri treba da se odmore tokom sezone kada ne koristite motocikl.

LED pomoćna svetla

Moćna LED pomoćna svetla pružaju potrebnu vidljivost u lošim vremenskim uslovima, što ih čini savršenim dodatkom glavnom svetlu. LED tehnologija skoro u potpunosti isključuje održavanje.

Gradska faca

Gradske priče.

Prolazi kroz gužve, jer mu je prečica uvek na umu. Intuitivno se provlači kroz gradsku mrežu. Vaša mašina je savršeno uklopljena u vaš životni stil zahvaljujući svojoj ergonomskoj raznolikosti i visini sedišta od 775 mm - 870 mm. Sve kreće od beskontaktnog polaska. Praktičan i uvek uz vas: mali gornji kofer za sve najvažnije poslove.

 

U svetlo bele boje, osnovni model iskazuje sportsku narav. Maska hladnjaka i poklopac rezervoara drveni su u Granite sivoj mat metalik boji, sedište je crno. Točkovi White aluminum metalik mat kompletiraju dizajn.

+ Pročitaj više
Keyless Ride

Uz Keyless Ride, ključ uvek ostaje u džepu. Beskontaktni sistem je krajnje praktičan i omogućava vozaču pokretanje mašine jednim pritiskom na dugme. Upravljač i rezervoar se takođe otključavaju beskontaktno. Stvari su jasne: sedite na motor i krenite!

Grejanje ručica

Hladne ruke su stvar prošlosti: Električni grejači olakšavaju kontrolu na više načina. Povećavaju udobnost i poboljšavaju vašu sigurnost, jer tople ruke imaju više osećaja u prstima, te je kontrola jednostavno bolja. Grejanjem ručica udobno se upravlja preko višenamenskog prekidača na upravljaču.

Štitnici ručica

TŠtitnici ručica jasnu stavljaju do znanja da se ovde radi o beskompromisnom sportskom karakteru. Zakrivljeni nosač izrađen od aluminijuma i plastike štiti ručicu kočnice i kvačila na upravljaču od nehotičnog aktiviranja pri kontaktnu sa drugim motociklom i od oštećenja usled nezgode.

Nosač za prtljag

Postavite gornji kofer ili druge komade prtljaga lako i sigurno zahvaljujući stabilnom nosaču prtljaga napravljenom od livenog aluminijuma. Budući da je gornja ploča nosača pričvršćena za motocikl i zaštićena od vibracija, primetićete koliko se vaš motocikl bolje vozi velikom brzinom sa pričvršćenim gornjim koferom.

Mali gornji kofer

Mali gornji kofer, 30 l

Vodootporni plastični gornji kofer zapremine od 30 litara pruža dovoljno prostora za kacigu. Navlaka, koja je opcionalno dostupna u mat metalik Asphalt Grey boji, Black storm, Red Racing ili Light White, sa sistemom mekog zatvaranja, još jednom ističu visoki kvalitet materijala i izrade.

Kontrola pritiska u gumama (TPC)

Kontrola pritiska u gumama (TPC) brine se o trenutnom pritisku u gumama i obaveštava vozača o ranim potencijalnim opasnostima u slučaju gubitka pritiska. Vrednosti se mogu pozvati preko prikaza u kokpitu. Žuta i crvena lampica upozorenja automatski ukazuju na relevantno odstupanje od zadatih vrednosti tokom vožnje.

ECALL

Inteligentni sistem poziva automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nezgode kako bi što brže aktivirao spasilačke službe. Položaj vozila se prenosi i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor sa ugroženom osobom. Sistem se može pokrenuti i ručno, na primer za pomoć drugim učesnicima u saobraćaju.

Originalna BMW Motorrad dodatna oprema

F 900 XR je lako prepoznatljiv. Pogledajte katalog opreme i pronađite sve što vam može zatrebati za vaš F 900 XR.

+ Pročitaj više

Preuzmite katalog dodatne opreme

Katalog originalne BMW Motorrad dodatne opreme 2021.
PDF   |   53.99 MB   |   Engleski
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Dizajnirajte sopstveni F 900 XR

F 900 XR

Dodatni sadržaj.

spinner