Straightliner

Budite direktni

Za vas dolazak znači i da ponovo negde krećete. Kao motociklista, osećate neobuzdanu slobodu i čistu radost prelaskom svakog kilometra. U modelu R 1250 RT u Alpine (alpsko) beloj boji je to obezbeđeno režimima vožnje Pro, MSR i DBC u paketu Dynamics. Paket Comfort sa grejanjem sedišta i dodatnom torbom dovešće vas i vaše stvari opušteno do vašeg odredišta. 

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
TPC

Kontrola pritiska u gumama (TPC) automatski upozorava vozača na gubitak pritiska i blagovremeno pruža informacije o potencijalnim opasnostima.

Dynamics paket

Dynamics paket uključuje adaptivna prednja svetla i Headlight Pro, Dinamic ESA, ACC, Gear Shift Assistant Pro, režime vožnje Pro, kao i MSR i DBC.

Comfort packet

Comfort paket uključuje vožnju bez ključa, centralno zaključavanje, alarmni sistem protiv krađe, grejanje sedišta, sistem za udobnu upotrebu telefona, utičnicu i hromirani izduvni sistem.

Gornji kofer, zapremine 28 litara

Gornji kofer, zapremine 28 litara, pruža dovoljno prostora za kacigu i idealno je za svakodnevnu vožnju, kao i za kratka putovanja.

Obloge gornje torbe

Obloge za gornju torbu koje se uklapaju unose red kada je reč o vašem prtljagu i olakšavaju utovar i istovar.

Ambiciozna duša

Želite još

Želite da izađete i krenete: da snažno vozite preko strmih prevoja, oštro ulazeći u krivine. Sport Style verzija u Racing (trkačkoj) plavoj metalik boji vam pruža neverovatan kvalitet. Sportski točkovi opcije 719 i visokokvalitetni bilet paketi Shadow i Shadow II od crnog/srebrnog aluminijuma zaista privlače pažnju. Dodatni LED farovi osiguravaju dobru vidljivost, a novi audio sistem vam omogućava da slušate zvučne zapise dok putujete. 

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
ECE Audio sistem

Audio sistem 2.0 sa DAB+, ekvilajzerom i naprednim podešavanjem zvuka osigurava dobar zvuk i jednostavan je za upotrebu sa multikontrolerom.

Dodatnim LED svetlima

Dodatni LED farovi nude povećanu sigurnost u uslovima loše vidljivosti.

Opcijom 719 sportskih točkova

Ekskluzivni dvobojni sportski točkovi Opcije 719 stavljaju akcenat na dizajn svojom kontrastnom obradom.

Opcije 719 bilet paketom Shadow 2

Bilet paket Shadow II Opcije 719 sa visokokvalitetnim komponentama od eloksiranog i brušenog aluminijuma u crnoj/srebrnoj boji naglašava sportski karakter motocikla. Podesive ručne poluge od ogromne su pomoći i savršeno odgovaraju korisniku. Glodani poklopci ekspanzionog rezervoara kombinuju stil i funkcionalnost. 

Opcije 719 bilet paketom Shadow

Opcija 719 bilet paket Shadow naglašava sportski karakter motocikla svojim visokokvalitetnim aluminijumskim komponentama u crnoj/srebrnoj boji. Uključuje prednji poklopac kućišta motora i poklopce glave motora, poklopac svećice, čep za punjenje ulja i crne plastične klizače na poklopcima glave motora. 

Elegancija

Sjajna i ravna

Savršeno oblikovan: Elegance stil u Manhattan metalik boji naglašava plemenitu stranu modela R 1250 RT. Prilagodljivi farovi, vožnja bez ključa i Dynamics paket obezbeđuju dodatnu udobnost i zadovoljstvo. A da ne biste bili zadržani predugo, najvažnije stvari uvek imate u torbi koja se nalazi preko rezervoara.  

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
eCALL

U slučaju nesreće, inteligentni poziv za hitne slučajeve automatski kontaktira BMW pozivni centar kako bi što brže aktivirao lanac spašavanja.

Comfort packet

Comfort paket uključuje vožnju bez ključa, centralno zaključavanje, alarmni sistem protiv krađe, grejanje sedišta, sistem za udobnu upotrebu telefona, utičnicu i hromirani izduvni sistem.

Dynamics packet

Dynamics paket uključuje adaptivna prednja svetla i Headlight Pro, Dinamic ESA, ACC, Gear Shift Assistant Pro, režime vožnje Pro, kao i MSR i DBC.

Oblogu za putnu torbu

Odgovarajuće obloge za putnu torbu sa leve strane unose red u vaš prtljag i olakšavaju utovar i istovar.

Mala 11-litarska torba

Mala 11-litarska torba na rezervoaru sa kaišem i vodootpornim glavnim odeljkom idealan je saputnik za kratka putovanja.

Ekskluziva

Stil sa svakim kilometrom

Vešto proizveden, upečatljivo elegantan: Ovaj R 1250 RT u mineralno beloj metalik boji podići će obrve. Sa ekskluzivnim sedištem Opcije 719, bilet paketom Opcije 719 Classic i dvobojnim klasičnim točkovima Opcije 719, možete motociklu dodati svoj lični pečat - čime mu dajete pažnju koje zaslužuje. 

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
Opcije 719 stavljaju akcenat

Ekskluzivni dvobojni klasični točkovi Opcije 719 stavljaju akcenat na dizajn svojom kontrastnom obradom.

Elegantno sedište Opcije 719

Elegantno sedište Opcije 719 u braon boji sedla zadivljuje svojim finim osećajem, suptilnim mramorom, razrađenim ukrasnim šavovima i atraktivnim utiskivanjem.

Bilet paket Classic ekskluzivne Opcije 719

Bilet paket Classic ekskluzivne Opcije 719 stvara akcente koji definišu dizajn sa visokokvalitetnim komponentama u srebrnoj boji.

Gornja torba

Gornja torba sa obojenim poklopcem nudi skladišni prostor od 49 litara, a time i dovoljno prostora za do dve kacige.

Obloge male gornje torbe

Odgovarajuće obloge za gornju torbu unose red kada je reč o vašem prtljagu, te olakšavaju utovar i istovar.

Pomoćna oprema za R 1250 RT

Sportski prigušivač

Ovaj visokokvalitetni klizni prigušivač napravljen od titanijuma sa poklopcem od ugljeničnih vlakana osigurava robustan zvuk i sportski izgled.

Skladištenje

Svetlo bela aluminijumska torba za putovanje 

Velika vodootporna torba, zapremine 49 l, nudi puno prostora i standardno je opremljeno jastučićem za naslone. Može se pričvrstiti direktno na standardni nosač prtljaga jednim brzim korakom.

Unutrašnje torbe za putne torbe i putne kofere 

Odgovarajuće unutrašnje torbe za putne torbe i putne kofere unose osećaj reda u vaš prtljag i olakšavaju utovar i istovar. Zahvaljujući ručki za nošenje i naramenici, torbe se mogu brzo i bez napora ručno transportovati. Praktični detalji uključuju pričvršćene spoljne džepove, trostrani zatvarač na unutrašnjoj torbi za futrole i široko otvoren poklopac na unutrašnjoj torbi gornjeg kofera.

Torba na rezervoaru, 11 l

Torba na rezervoaru sa zaključavanjem (zapremina oko 11 l) i džepom za kartu izuzetno je vodootporna. U vodootpornom spoljnom džepu može se bezbedno skladištiti PET boca od 0,5 l. Sa ručkom za nošenje i uklonjivom trakom za nošenje.

Dizajn

Traka kofera, hromirana 

Kvalitetne i oblikovane trake kofera su hromirane i motociklu daju prepoznatljiv i elegantan izgled.

Putni kofer sa hromiranim poklopcem 

Gornji kofer može imati hromirani poklopac, što u kombinaciji sa hromiranim trakama kofera daje harmoničan ukupni utisak.

Ergonomija i udobnost

Comfort vetrobran

Veće i šire udobno vetrobransko staklo osigurava optimalnu udobnost tokom putovanja po svim vremenskim uslovima. Ističe se zahvaljujući izvanrednoj aeroakustici, a premaz otporan na ogrebotine osigurava trajnu transparentnost.

Spušteno vozačevo sedište sa grejanim sedištem, crno 

Vozačevo sedište u crnoj boji, koje je 45 mm niže od standardnog sedišta, olakšava montažu vašeg bicikla i poboljšava pristup zemlji. Sedište se može postaviti u dva položaja, što omogućava visinu sedišta od 760 ili 780 mm. Osim toga, vozaču pruža izvrsnu udobnost i bezbrižnost prilikom dugih putovanja.

Bezbednost

Poklopac glave motora 

U hitnim slučajevima, zaštita poklopca glave cilindra od nerđajućeg čelika pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja.

Sigurnosni zavrtanj poklopca otvora za ulje, crn 

Mali, ali elegantan: Ovaj sigurnosni zavrtanj koji se može zaključati posebnim imbus ključem napravljen je od brušenog aluminijuma i sprečava neovlašćeno uklanjanje poklopca otvora za ulje.

Dodatni LED farovi 

Snažni dodatni LED farovi u kompaktnom aluminijumskom kućištu garantuju da možete bolje videti i biti viđeni čak i po magli, kiši ili snežnim padavinama. U isto vreme, oni omogućavaju različito osvetljenje puta i služe kao savršen dodatak glavnim svetlima sa svojom belom svetlom bojom nalik dnevnom svetlu. LED tehnologija osigurava rad gotovo bez habanja. 

Kreirajte svoj BMW R 1250 RT

Ekskluzivan izgled sa Opcijom 719, brojne funkcije koje čine vaše putovanje još opuštenijim ili puno prostora za skladištenje vašeg prtljaga: Konfigurišite sopstveni individualni touring motocikl, kako god želite.

Link - Konfigurator
spinner