Putnik

Ag, spretan, snažnog karaktera

Želite brzo da se krećete po gradu?  C 400 X u Sport stilu pravi je izbor. Sve što vam treba za taj dan sigurno spremite u malu stražnju torbu Black Collection.  LED dnevno svetlo za vožnju i dodatna LED svetla jemče dobru vidljivost u gradskom saobraćaju.  Slušajte muziku i telefonirajte u pokretu ili brzo dođite do odredišta zahvaljujući navigaciji:  Connectivity vas povezuje.

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Uz Keyless Ride, od sada vam ključ ostaje u džepu. Sistem bez ključa izuzetno je prikladan i omogućava vozačima da svoj motocikl pokrenu jednostavnim pritiskom na dugme.  Brava upravljača i poklopac goriva takođe se mogu otključati na ovaj način.  Prema tome, sve što treba da uradite je da se popnete i krenete!

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativne funkcije za navigaciju, telefoniranje i slušanje muzike na vašem skuteru na 6,5-inčnom TFT ekranu.  Upravlja se pomoću multifunkcionalnog kontrolera tako da ruke mogu ostati na upravljaču.

LED svetlo za dnevno

LED svetlo za dnevno vožnju upečatljivog dizajna osigurava veću sigurnost na putu. Nudi prikladan automatski rad, kao i mogućnost ručnog aktiviranja.

Prtljag nosač

Na stabilni, privlačno dizajnirani nosač prtljage možete pouzdano montirati torbu ili drugi veliki prtljag.

Mala torba sa zadnje strane u crnoj kolekciji

Stražnja torba zapremine između 35 i 42 litre nudi pametne detalje poput vodootporne uklonjive obloge i promjenjivih naramenica.

Sigurnosna šipka prednjeg oklopa

Sigurnosna šipka za izolaciju od elektropoliranog nerđajućeg čelika pruža zaštitu laka bez narušavanja nagiba.

Pomoćni LED farovi

Vidite i budite vidljiviji u magli, snegu ili kiši:  pomoćna LED svetla nude povećanu sigurnost u uslovima loše vidljivosti. 

Nisko sedište

15 mm niže sedište olakšava penjanje i silazak sa motocikla i pristup zemlji.

Dizajnirajte vaš lični C 400 X

Od karoserije do opreme: Konfigurišite vaš prilagođeni skuter u konfiguratoru.

Link - Konfigurator
spinner